уторак, 07. фебруар 2017.

Umesto upisa: počinjemo ispočetkaNakon godinu i po, pronašli smo modus preko kojeg naš teorijski rad može da napreduje i proširi dalje neke korake prvi put napravljene na ovom blogu, dobre ili loše.

Nova etapa propagandno-teorijskog rada socijalističke odbrane prava naroda na samoopredeljenje i teorijsko obrazovanje nastavlja se na sajtu Tanka crvena linija.

Sa ovim, ovaj blog definitivno odlazi u istoriju i čitamo se nadalje tamo.

2 коментара:

 1. Tako sam uzbuđen što se moj muž vratio nakon što me je ostavio za drugu ženu. Moj muž i ja smo bili oženjeni već oko 7 godina. Sretno smo oženjeni s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. Prije 3 mjeseca počeo sam primijetiti neko čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž vidi nekoga. Počeo je dolaziti kući kasno s posla, jedva da me brine o meni ili djeci, ponekad izlazi i ne vraća se kući ni 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao ispraviti ovaj problem, ali sve bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i trebala mi je pomoć. Dok sam jednog dana pretraživao internet, došla sam preko web stranice koja je ukazivala na to da dr. OGUNDU može pomoći u rješavanju bračnih problema, vraćanju lomenih veza i tako dalje. Dakle, osjetio sam da bih trebao dati suđenje. Kontaktirala sam ga i rekla mu svoje probleme, a on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio i učinio mi je čaroliju. 24 sata kasnije, moj muž je došao k meni i ispričao se zbog svojih pogrešaka i obećao je da nikad više neće to učiniti. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo. Sve zahvaljujući dr. OGUNDU. Ako imate bilo kakvih problema kontaktirajte ga i ja vam jamčim da će vam pomoći. Neće vas razočarati. Pošaljite mu e-poštu na adresu: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Vratite svog dečka natrag
  2. Vratite muža
  3. Vratite suprugu
  4. Vratite svoju djevojku natrag
  5. Osvojite lutriju
  6. promocija u uredima
  7. pomaže vam da postanete trudni, ako tražite plod maternice
  8. Potpuni lijek za bilo kakvu bolest
  9. brak obvezu i još mnogo toga.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. nadam se i da ima leka za to kako da sto bolje razumemo teorijske zaplete savremenog sveta.
   pitajte dr. Ogundu za to, mislim da je po prezimenu Nigerijac, zar ne?

   Избриши