уторак, 7. фебруар 2017.

Umesto upisa: počinjemo ispočetka







Nakon godinu i po, pronašli smo modus preko kojeg naš teorijski rad može da napreduje i proširi dalje neke korake prvi put napravljene na ovom blogu, dobre ili loše.

Nova etapa propagandno-teorijskog rada socijalističke odbrane prava naroda na samoopredeljenje i teorijsko obrazovanje nastavlja se na sajtu Tanka crvena linija.

Sa ovim, ovaj blog definitivno odlazi u istoriju i čitamo se nadalje tamo.

5 коментара:

  1. Tako sam uzbuđen što se moj muž vratio nakon što me je ostavio za drugu ženu. Moj muž i ja smo bili oženjeni već oko 7 godina. Sretno smo oženjeni s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. Prije 3 mjeseca počeo sam primijetiti neko čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž vidi nekoga. Počeo je dolaziti kući kasno s posla, jedva da me brine o meni ili djeci, ponekad izlazi i ne vraća se kući ni 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao ispraviti ovaj problem, ali sve bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i trebala mi je pomoć. Dok sam jednog dana pretraživao internet, došla sam preko web stranice koja je ukazivala na to da dr. OGUNDU može pomoći u rješavanju bračnih problema, vraćanju lomenih veza i tako dalje. Dakle, osjetio sam da bih trebao dati suđenje. Kontaktirala sam ga i rekla mu svoje probleme, a on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio i učinio mi je čaroliju. 24 sata kasnije, moj muž je došao k meni i ispričao se zbog svojih pogrešaka i obećao je da nikad više neće to učiniti. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo. Sve zahvaljujući dr. OGUNDU. Ako imate bilo kakvih problema kontaktirajte ga i ja vam jamčim da će vam pomoći. Neće vas razočarati. Pošaljite mu e-poštu na adresu: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Vratite svog dečka natrag
    2. Vratite muža
    3. Vratite suprugu
    4. Vratite svoju djevojku natrag
    5. Osvojite lutriju
    6. promocija u uredima
    7. pomaže vam da postanete trudni, ako tražite plod maternice
    8. Potpuni lijek za bilo kakvu bolest
    9. brak obvezu i još mnogo toga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nadam se i da ima leka za to kako da sto bolje razumemo teorijske zaplete savremenog sveta.
      pitajte dr. Ogundu za to, mislim da je po prezimenu Nigerijac, zar ne?

      Избриши
  2. Prije tri godine bila sam odvojena od supruga. Između nas nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji savjetovali su me da zaboravim na brak i krenem dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekoga drugoga jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba uz pomoć svojih duhovnih moći spojio razoreni brak. Čitao sam toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao zaustaviti razvod i obnoviti bivše voljene ljude i moja je vjera obnovljena. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu, nekoliko minuta kasnije, odgovorio mi je i dao upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko muža da me ne kontaktira više od toga. Dvije godine nazvali su me usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zapanjen tim čudom pa mu opraštam. Sad je moj brak sada u ravnoteži. Ritual Dralabe djelovao je sjajno, a brak jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko web lokacija da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u svom braku, želite da vas suprug ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona zauzvrat vole, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe rješenje je i odgovor na vaš problem, whatsapp: +2349039885856, kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam iko oduzme supružnika

    ОдговориИзбриши
  3. Život dolazi s različitim iskustvima. Ne znam s čime se sada suočavate, ali uvjeravam vas da je dr. White, pravo rješenje, ovo je moje kratko svjedočenje. Sretna sam što ovo mogu napisati jer opet imam mira u braku, a sve zahvaljujući velikom čovjeku koji se zove dr. White, ima moćne čarobne kotačiće koji pomažu u pomirenju spora između mene i mog supruga, moj suprug je otišao od kuće i živio s drugom žena 7 mjeseci bez brige za mene i našu četverogodišnju kćer, financijski sam dobro jer sam bankar, ali trebam nježnog muškarca, ali moj muž nije ni blizu, molim ga da se vrati kući nekoliko puta, ali nema ' ne radim ništa, čak sam molila i njegovog starijeg brata da mi pomogne. Pročitao sam svjedočenje muškarca koji je opisao kako je dr. White pomogao da se njegova supruga razvede ljubavnom čarolijom, pa sam mu uzeo kontakt i objasnio mu svoje probleme, rekao mi je što je potrebno za ljubavnu čaroliju i dao sam mu financije za kupovinu tri dana i moj se muž vratio kući, sve zahvaljujući vama, dr. White. Obratite mu se za pomoć: / WhatsApp: +17168691327: ili e-pošta: wightmagicmaster@gmail.com: ako imate bilo kakvih veza ili životnih problema i želite brzo rješenje.

    ОдговориИзбриши
  4. DR EMU WHO HELP PEOPLE IN ANY TYPE OF LOTTERY NUMBERS

    It is a very hard situation when playing the lottery and never won, or keep winning low fund not up to 100 bucks, i have been a victim of such a tough life, the biggest fund i have ever won was 100 bucks, and i have been playing lottery for almost 12 years now, things suddenly change the moment i came across a secret online, a testimony of a spell caster called DR EMU, who help people in any type of lottery numbers, i was not easily convinced, but i decided to give try, now i am a proud lottery winner with the help of DR EMU, i won $1,000.0000.00 and i am making this known to every one out there who have been trying all day to win the lottery, believe me this is the only way to win the lottery.

    Contact him via email Emutemple@gmail.com
    What's app +2347012841542
    Https://emutemple.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши